Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for Diabiks

Diabiks
Tjørnevænget 18 | 6064 Jordrup | TLF: +45 61659105 | CVR: 42923486

Generelt

Varer der sælges på www.diabiks.dk, kan eller skal IKKE anses som en del af en behandling af diabetes, eller nogen anden sygdom. Varene er kun tilbehør, og tjener intet formål i forhold til behandling.

Betaling

Diabiks modtager online betalinger med Visa/Dankort, Mastercard, Mobilepay  og Visa electron.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når din bestilling afsendes eller det virtuelle produkt er oprettet, med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms.
Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning:
Danmark - Kroner (DKK)

Diabiks benytter en sikker betalings server, der kryptere alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Diabiks's egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL protokol.

Levering

 Vi sender som udgangspunkt ordre hver Mandag og Torsdag i ugen. Ordre modtaget mandag eller torsdag, skal være indgivet senest kl.15 for at blive sendt med samme dag. Falder dagene på en helligdag, vil ordre blive sendt på næstkommende hverdag.  

Diabiks sender med GLS, til en pakkeshop nær dig.  Du vælger selv ved check-ud. Her vil fragten ligeledes blive beregnet ud fra ordrens samlede vægt. Leveringstid er ca. 3 - 5 hverdage. 

Du vil altid modtage et track & trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

Fri fragt

Det vil være muligt at opnå gratis fragt ved kampagner på www.diabiks.dk, hvor dette er specificeret. Hvordan fri fragt opnås, vil være specificeret ved den enkelte kampagne.

Hvis du har opnået fri fragt på dit køb, vil fragten blive modregnet i returbeløbet, hvis du ønsker at returnerer en del af, eller hele ordren, såfremt det samlede køb derved kommer under minimums grænsen for opnåelse af fri fragt

Afhentning

Du har mulighed for i betalings processen, ved indtastning af adresse, at vælge at afhente din ordre på vores adresse i Jordrup.

For at gøre det, er det vigtigt at du i Indkøbskurven skriver i "bemærknings feltet", som findes under varelinjerne i venstre side, som minimum skriver dit telefonnummer og at du ønsker at afhente. Det vil som udgangspunkt være muligt at hente samme dag, eller dagen efter.

Ferie

I ferie perioder kan det forekomme at pakker bestilt i disse perioder, ikke vil blive afsendt som nævnt i Diabiks gældende Handelsbetingelser, men på et senere tidspunkt. Dette vil fremgå af webshoppens forside, i et særskilt opslag for den pågældende periode. 

Sygdom

Da vi er en lille familie dreven virksomhed, kan der ved sygdom forekomme forsinkelser ifm. bestilte ordre. Vi vil gøre alt for at pakke og afsende ordre som beskrevet i vores handelsbetingelser, men vi kan ikke garantere dette overholdes. Skulle der opstå situationer hos os med sygdom, vil dette blive annonceret på forsiden. 

Flytning

Under flytning af lager, hjemmeside, domæner eller generel vedligehold af disse, kan der til tider være forlænget leveringstid på bestilte ordre. Dette vil dog fremgå af butikkens hjemmeside, på forsiden. 

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Den 14 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret.

Eventuelle returnerings omkostninger afholder du selv.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 efter leveringen og være os i hænde seneste 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal sendes på mail til support@diabiks.dk. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

Varens stand ved returnering

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købs beløbet retur. Det er op til Diabiks at vurdere varens stand.

Klistermærker og plastre der er blevet brugt eller prøvet, tages ikke retur.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i materiale og fabrikation.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Diabiks i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger.

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.

Eventuelle returnerings omkostninger afholder du selv.

Ved returnering kontaktes virksomheden:

Diabiks | Tjørnevænget 18 | 6064 Jordrup
Support@diabiks.dk

Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav.

Kunde- & Privatlivspolitik

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.

For at du kan indgå aftale med Diabiks, har vi brug for følgende oplysninger:
. Navn
. Adresse
. Telefonnummer
. E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Diabiks og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte for Diabiks har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Som registreret hos Diabiks har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til support@diabiks.dk.

Cookies
Læs nærmere om vores brug af cookies her: privatlivspolitik

Log-statistik

Vi bruger en log-statistik på https://diabiks.dk, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere Diabiks's hjemmeside.

Forbrugerbeskyttelse

Læs mere om din beskyttelse som forbruger når du køber via en PensoPay betalingsløsning:
https://pensopay.com/mere/forbrugerbeskyttelse/

Klagemuligheder

Klager over produkter kan sendes til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

For EU-borgere uden for EU skal klager sendes via EU Kommissionens online klageplatform.
ec.europa.eu

Ved klage skal vores email adresse angives: support@diabiks.dk samt hjemmesiden du har købt varen på.