Om Os og Diabiks

 

Vi er Familien Find, bestående af Mor Maja, Far Tue og fire dejlige børn, Sinus, Huxi, Wilma & My.

Da Wilma som 8 årig fik konstateret T1 i sommeren 2019, vente det vores liv på hovedet. Vi havde ikke på det tidspunkt en ide om at vi skulle starte noget selv.....og da slet ikke en butik der solgte diabetes "ting".

Men det ændrede sig lidt da vi nogle måneder senere var på udkig efter nogle klistermærker til hendes Libre. De var ikke til at finde i DK, vi SKULLE ud over grænsen. Det kloge hoved i familien sagde "Vi åbner da bare selv en butik!" og efter frøet var sået, kunne vi ikke slippe ideen. 

I September 2019 begyndte vi så småt at skrive til en masse distributører og producenter af div. diabetes relateret accessories og her i marts 2020 er vi klar til at åbne!

Vores vision og mål med shoppen er at bringe mulighederne tættere på, og få skabt et sted med bredt udvalg, så der er noget til alle typer diabetes udstyr samt div. accessories. 

Som en sidste ting vil vi også gerne give noget tilbage til dem i DK med diabetes, det håber vi at kunne gøre når der er overskud i forretningen til det. 

De bedste hilsner,

Tue & Maja