Så sker der lidt igen

Sååå må det vist være tid til endnu en update, det skylder vi vidst :) Først og fremmest, tusinde tak for jeres support!

Som skrevet tidligere så er vi i gang med at lave vores egne klistermærker til pumper, sensorer etc. Og det har altså taget noget tid. Vi har bla. skulle lave modellerne på computeren og finde designs (hvilket vi stadig er i gang med), finde de rette materialer mm. og det ser ud til vi kan køre de første par prøver ud her i oktober. Det blir spændende....

Vi er i dialog med flere forskellige forhandlere, som har en lang række spændende produkter, som I måske kunne være interesseret i, så det håber vi at vi kan løfte sløret for løbende.

Vi har fået utrolig flot feedback på Trustpilot....TUSINDE TAK! Det varmer virkelig. Bliv endelig ved med det :) 

Tidligt i vores opstart kom vi i kontakt med Sara Mobäck, en svensk blogger med T1. Sara har sveriges største blog om netop T1 og hvordan det har været at leve med T1 siden 13års alderen og efterfølgende få en spiseforstyrrelse. Hun holder mange foredrag om netop T1 og spiseforstyrrelser, og har bla samarbejde med Novo.Udover dagligdags ting, råd etc. deler hun også div. opskrifter, bla. glutenfri brød mm. Sving selv forbi og læs selv: https://saramoback.com.

Det var vidst alt for denne gang......det er noget uvant at skrive blog opslag, men vi øver os, og prøver at huske det...Fortsat rigtig god dag, og tak fordi DU læste med :)

 

Mvh 

Tue & Maja

 

 


Ældre opslag Nyere opslag