Så ramte sommeren!!

Puuuuha! Så ramte varmen, badebassiner, løse sensorer, indstik og hvad der ellers høre med til diabetes. Vores egen Wilma er en vandhund uden lige, og det har desværre kostet nogle sensorer der skulle skiftes liiiidt hutigere end normalt. Skide irriterende.....især fordi hun hverken tåler det ene, eller det andet af de plastre vi har. Det er super ærgeligt, men vi har fundet, at det hvide tape (der gør så pokkers ondt at pille af) man får på efter en blodprøve tagning, fungerer bedst for hende, selvom det ikke just er kønt. Det blir en lang sommeren på den bekostning, men vi klarer den:

Der må også være flere som os derude i DK, for vi er da blevet taget fuldstændig med bukserne nede! vores plastre til diverse CGM's er bogstavelig talt revet væk hurtigere end vi har kunne må at få nye hjem. Det er virkelig gået stærkt!! Tak for det :)

En smule godt nyt er at vi ENDELIG har modtaget de første af vores egne klistermærker!! Det er mega fedt, og vi er vildt stolte, for det har taget lang tid, og har kostet en del timer, ret mange faktisk. Vi glæder os til at få lagt dem på shoppen (det tager også lige tid at få de rigtige billeder på)

En smule "dårligt" er at vi er nødt til at stoppe med at tilbyde den billige brev forsendelse med PostNord. Det har kostet os både ekstra behandlingstid, og desværre også en del erstatning fordi de har været utrolig lang tid om at komme frem. Så lang tid, at det nogle gange har oversteget de10dage vi lover. Det skal vores kunder (Jer) ikke være tjent med, og derfor har vi også gensendt en del pakker, hvilket vi har taget tabet for. det plus en virkelig langsommelig proces ift porto, har vi valgt at vi fremover (fra d.05/07-21)KUN vil benytte os af GLS. Vi håber selvfølgelig på jeres forståelse.

Det var lidt fra nu, snart er det sommerferie, og hvem glæder sig ikke til at holde lidt fri, og håbe på noget godt vejr?

I ønskes alle en fantastisk sommer, med det bedste blodsukker! :)

Mvh Tue & Maja


Ældre opslag