Det går langsomt fremad!

næsten 6 måneder siden, så lang tid er det siden vi skrev sidste blog indlæg. Ja......vi har også været ramt af corona, hjemmearbejde og 4 børn oveni, 3 af dem i hjemmeskole. Derfor har både vores instagram og den her blog ligget stille, vi har simpelthen haft for travlt. Det samme har vores projekt med vores egne klistermærker, men! det er der heldigvis kommet skub i igen. 

Vi har nu heller ikke ligget på den lade side, blandt andet har vi fået et samarbejde igang med Rocktape (noget af det mest anerkendte sportstape, kendt for deres holdbarhed) og det er HELT perfekt!

Ligen u knokler vi for at få de sidste ting på plads, og få sendt vores filer til print. Vi har valgt at starte med 5 forskellige mønstre, selvom vi har flere i støbeskeen. vi vil bare gerne være sikre på de er helt snorelige, inden vi bestiller en hulens masse.

Ja, det var en lille update herfra :) Vi håber i alle sammen klare skærene med den åndsvage sygdom, vores datter har lige rundet 2år, så ja.....det går fremad og vi bliver klogere og bedre til det hele, og det gør vores datter også (de er sgu seje de børn!)

De bedste hilser,

Tue & Maja


Ældre opslag Nyere opslag